Bericht versturen
nieuws
Huis > nieuws > Company news about Duurzame houtpelletizerfabriek voor handmatige smeer van pellets met een diameter van 2-8 mm
Evenementen
Contacteer ons
86-531-83205088
Contact nu

Duurzame houtpelletizerfabriek voor handmatige smeer van pellets met een diameter van 2-8 mm

2023-12-29

Latest company news about Duurzame houtpelletizerfabriek voor handmatige smeer van pellets met een diameter van 2-8 mm

Duurzame houtpelletizerfabriek voor handmatige smeer van pellets met een diameter van 2-8 mm

Productbeschrijving:

De pelletmachine is een perfecte keuze voor het maken van automatische 6mm en 8mm pellets.Het is een PELLET MILL machineDeze pelletmachine heeft twee rollen en is eenvoudig te bedienen en onderhouden.

Kenmerken:

  • Productnaam:Biomassa-pelletmachine/Machine voor het maken van houtpellets/Groene energie pellet maken machine
  • Roller Hoeveelheid:2
  • Vermogen:2.2 kW
  • Versnelling van de hoofdas:1400 r/min
  • Temperatuur:80-100°C
  • Grootte:800*400*800 mm

Technische parameters:

Parameter Waarde
Productnaam Pelletmachine
Spanning 220 V
Snelheid van de hoofdas 1400 r/min
Kracht 2.2 kW
Capaciteit 100-150 kg/uur
Glijmiddel Handleiding
Dode hoeveelheid 1
Materiaal Roestvrij staal
Gewicht 150 kg
Hoeveelheid rollers 2
Grootte van de pellet 6 mm en 8 mm
Toepassing Biomassa-pelletmachine

Toepassingen:

De Hongjing 560, 760 en 860 PELLET MILL-machines zijn robuuste en betrouwbare houtpelletsers die zijn ontworpen voor de productie van houtpellets voor verschillende toepassingen.Deze houtpelletfabrieken zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn CE en ISO gecertificeerdZe wegen 150 kg en moeten handmatig gesmeerd worden.De capaciteit van de machines om pellets te produceren met een diameter van 2-8 mm en een capaciteit van 100-150 kg/u maakt ze ideaal voor een breed scala aan toepassingen op het gebied van houtpelletizingDe machines worden in exportverpakkingen geleverd en kunnen binnen 20 dagen na betaling worden geleverd.

De Hongjing 560, 760 en 860 PELLET MILL-machines zijn ideaal voor het produceren van houtpellets voor verschillende toepassingen, zoals verwarming, diervoeder en brandstof.De machines zijn robuust en betrouwbaar.De machines zijn gemakkelijk te bedienen en te onderhouden en vereisen minimale handmatige ingrepen.De machines zijn ook zeer efficiënt., en kunnen in korte tijd pellets van hoge kwaliteit produceren.

De Hongjing 560, 760 en 860 PELLET MILL machines zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare houtpelletizer.van verwarming tot productie van diervoedersDe machines zijn robuust en betrouwbaar en zijn in staat om pellets van hoge kwaliteit te produceren met een hoge mate van nauwkeurigheid en consistentie.en vereisen minimale handmatige interventieDe machines worden in exportverpakkingen geleverd en kunnen binnen 20 dagen na betaling worden geleverd.

2-8mm Biomass Wood Pellet Machine Manual Lubrication 0

Aanpassing:

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Machine van de biomassa de Houten Korrel Leverancier. Copyright © 2023-2024 woodpelletsmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.