Bericht versturen
Huis >

Shandong Hongjing Machinery Co., LTD Bedrijfprofiel

Shandong Hongjing Machinery Co., LTD
Shandong Hongjing Machinery Co., LTD
ONGEVEER DE V.S.
Contacteer ons
Shandong Hongjing Machinery Co., LTD
Shandong Hongjing Machinery Co., LTD
Shandong Hongjing Machinery Co., LTD
Bedrijfsgegevens

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Bedrijfsvorm:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Merken:

Hongjing

Aantal werknemers

100~150

Jaarlijkse verkoop

5000000-8000000

Oprichtingsjaar

2013

Exportp.c.

60% - 70%

Klanten bediend

15

Inleiding

Shandong Hongjing Machinery Co., Ltd. is gevestigd in het Zhangqiu Niuyi Industrial Park, bekend als de Little Spring City, 40 kilometer ten oosten van Jinan City, de hoofdstad van de provincie Shandong.Het ligt dicht bij de porseleinen hoofdstad Zibo., grenzend aan de 309 nationale snelweg en Qingyin snelweg in het noorden en zuiden, en grenzend aan Jinan Yaoqiang International Airport.gemakkelijke vervoersomgevingHet is een belangrijke productiebasis voor nationale energieapparatuur.

 

Shandong Hongjing Machinery Co., Ltd. is een fabrikant die onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop integreert.Partikelapparatuur voor de productie van deeltjesmachinesWe helpen vrienden uit alle lagen van het leven om groot succes te behalen.,met het servicebeginsel van "kwaliteit eerst, klant eerst", zijn we onderscheiden met onderscheidingen zoals "contractbehoorlijk en betrouwbaar", "betrouwbare kwaliteit",en "een goede reputatie van de dienstverlening na verkoop"Ons verkoopnetwerk beslaat het hele land en biedt zorgvuldige diensten aan bijna 10.000 huishoudens.

 

Het bedrijf beschouwt de kwaliteit van het product als het leven van de onderneming.gebaseerd op een hoog startpunt en een hoog zicht, houdt zich aan het beleid om de ontwikkeling van ondernemingen te bevorderen door middel van technologie en innovatie, handhaaft het productconcept van hoge kwaliteit, hoge normen en hoge kwaliteit,neemt internationaal toonaangevende ontwerpsoftware voor optimalisatieontwerp aan, en heeft succesvol efficiënte centrifuge deeltjesmachines, houtsnipsdeeltjesmachines ontwikkeld,De serie van producten zoals voedingspellet machines zijn in de voorhoede van de binnenlandse pellet machine en ondersteunende industrie gewordenDe producten worden strikt geproduceerd in overeenstemming met de ISO9002 internationale kwaliteitscertificatiesysteem standaard.De belangrijkste onderdelen en kwetsbare onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardige slijtvast materiaal en geavanceerde verwerkingstechnologieHet is zowel nationaal als internationaal bekend en wordt door de gebruikers zeer geprezen.

China Shandong Hongjing Machinery Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

Service

Wij zijn Shandong Hongjing Machinery Co., Ltd. Ons professionele ontwerpteam biedt u de meest geschikte oplossingen.Een ervaren productieteam zorgt voor betrouwbare kwaliteit en prestaties van het productEen ervaren installatie- en debugging team kan eventuele problemen oplossen die u nodig heeft. Een 24-uurs online after-sales team, zodra u problemen ondervindt,We helpen je meteen om ze op te lossen en zijn altijd bij je.!

 

Geschiedenis

Onze voorganger was Zhangqiu Machinery Equipment Factory, die in 2013 werd omgedoopt tot Hongjing Machinery Co., Ltd.We hebben onderscheidingen ontvangen zoals "Contract Respecting and Trustworthy" en "Quality Trustworthy" van provinciale en gemeentelijke overhedenOnze granulaire machines en apparatuur hebben eenparige lof ontvangen van binnenlandse en buitenlandse klanten.

Ons Team

We vertrouwen elkaar, begrijpen elkaar, helpen elkaar en groeien samen.

China Shandong Hongjing Machinery Co., LTD Bedrijfsprofiel 0

Stuur uw vraag rechtstreeks naar ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Machine van de biomassa de Houten Korrel Leverancier. Copyright © 2023-2024 woodpelletsmachines.com . Alle rechten voorbehoudena.